Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Hajrá Miskolc! Hajrá Diósgyőr!news/991_0_t.jpgAz időjárás kicsit bezavart az elején, de aztán rendben elkezdődött a nagy miskolci fociünnep, a „DVTK after party” a Városház téren. A diósgyőri csapatnak és szurkolótáborának a Reflex és a Bíborszél játszotta a buzdító zenét, és természetesen a konfettieső, görögtűz, pezsgő és torta sem maradt el. A nagy Városház téri ünneplés a Bíborszél koncertjével zárult.

A zápor miatt a kezdő, "előhangoló" Miskolci Illés Emlékzenekar koncertje kicsit rövidebb lett a kelleténél, de az esőfelhők elvonultával ismét megtelt a Városház téren felállított színpad előtti tér. Rengeteg miskolci család, szurkoló várta a DVTK játékosainak érkeztét.

A Reflex koncertje után a kupadöntő emlékezetes pillanatait is felidézték, az igazi DVTK-hangulattal. A Diósgyőr játékosai nyitott buszon érkeztek a helyszínre, konfetti-esőben, a Reflex által élőben játszott Diósgyőr induló hangjaira.

A játékosokat egyenként szólították a színpadra, ahol Kriza Ákos polgármester köszöntötte őket. Beszédében egyebek mellett elmondta, a közgyűlés elé terjeszti, hogy a miskolci önkormányzat részesítse 150 millió forintos támogatásban a csapatot, az Európa Liga-szereplés plusz költségeinek támogatására, s azt is megemlítette, hogy a napokban egyeztetett a kormány illetékeseivel a stadion rekonstrukció részleteiről.

[991_1_480.jpg] dvtk_unnep_140526ml_17.jpg

Kriza Ákos kihangsúlyozta, a város ahogy eddig, úgy ezután is a csapat mögött áll. Hajrá Miskolc, Hajrá Diósgyőr! - zárta szavait a polgármester, aki emlékplaketteket adott át a diósgyőri labdarúgóknak.
Miskolc polgármesterétől Petr Kovarik vette át a szót. Mint a Borsodi Sörgyár Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, a cég a megyét és Miskolcot hazai pályának tekinti. Még Budapesten is sikerült megidézni a hazai pálya érzését, a Magyar Kupa döntőjében is, amit megköszönt a szurkolóknak az ügyvezető igazgató.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031