Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Koncert a villamoson – Kovács Kati elbűvölte a miskolciakatnews/953_0_t.jpgNem mindennapi „minikoncertbe” csöppenhetett az az utas, aki kedd délután felszállt az MVK Zrt. gyönyörűen feldíszített tavaszi villamosára: Kovács Kati Kossuth-díjas előadóművész énekelt a járaton, a meglepődött utasok nem kis örömére. Az énekesnő a Városház téri villamosmegállóig utazott, itt azonban őt érte meglepetés: Kriza Ákos polgármester egy csokor virággal várta, majd az MVK nosztalgiabuszán a Művészetek Házába kísérte a művésznőt, aki nagy sikerű koncertet adott a miskolci közönség előtt.

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. három éve közlekedtet tematikus, valamilyen alkalomra feldíszített villamosokat – ilyenek jártak az elmúlt években az adventi időszakban, Valentin-nap környékén és tavasszal is. Mint ismert, idén – a tavalyi sikeren felbuzdulva – ismét útnak indult a tavaszi villamos, amelyen húsvétkor és majd gyermeknap alkalmából is apró meglepetéssel kedveskedik az utasoknak az MVK Zrt.

A tematikus villamosok különleges programkínálatába illeszkedve adott kedden egyedülálló „minikoncertet” Kovács Kati a tavaszi járaton. A Kossuth-díjas énekesnő a Kandó Kálmán téri végállomásról indulva egészen a Városház térig bűvölte el hangjával a meglepődött utasokat, akik minden egyes dal után nagy tapssal köszönték meg a nem mindennapi koncertet. Két dal közötti szünetben a művésznő kedélyesen el is beszélgetett az utasokkal, akik így már nem csupán a vezetőfülke körüli pillangók, a szivárványszínű plafon és a csuklóban hajladozó zöld ágak és katicák miatt érezhették úgy, hogy különleges utazáson vesznek részt az MVK Zrt. járatán.

A koncert egészen a Városház térig tartott, itt Kriza Ákos polgármester fogadta az énekesnőt egy csokor virággal. A tavaszi villamosról nosztalgiabuszra váltott a Kossuth-díjas előadóművész Miskolc polgármesterének társaságában, hiszen már várta a Művészetek Háza. Itt este 19:00 órától adott anyák napi, élőzenekaros koncertet Kovács Kati „Úgy szeretném…” címmel.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

 

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031