Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Fejleszt a Vodafone: otthon érzik magukat Miskolconnews/930_0_t.jpgÚjabb 240 munkavállaló foglalkoztatását kezdi meg a Vodafone Miskolcon, továbbfejlesztett ügyfélszolgálati központjában. A cég miskolci beruházásának értéke ezzel elérte az egymilliárd forintot és a foglalkoztatott dolgozók összlétszáma megközelíti majd a hatszázat.

– Miskolc a Vodafone második otthona, ahol kiemelkedő eredményeket ért el a cég – jelentette ki a Miskolc II., vagyis az új ügyfélszolgálati irodaszárny átadási ünnepségén Diego Massidda vezérigazgató kedden. A folyamatban lévő 450 millió forintos beruházással a Vodafone által a miskolci Macropolis épületkomplexumban igénybe vett terület 2700 négyzetméterről 4200 négyzetméterre bővül.

A beruházás eredményeképpen a miskolci ügyfélszolgálati központ fogja kiszolgálni a Vodafone több mint 2,6 millió magyarországi ügyfelét, a miskolci munkavállalók segítségével pedig a legmagasabb színvonalú szolgáltatás valósul meg, ezt bizonyítják az elnyert kiválósági díjak is, jelentette ki a vezérigazgató, aki hangsúlyozta: nagyszerű a kapcsolatuk a várossal és a munkaügyi központtal is, otthon érzik magukat Miskolcon.

Az öt évvel ezelőtt megnyitott regionális ügyfélszolgálati központ munkáját eddig az ügyfelek 90 százaléka kiválóra értékelte, munkatársaik az elmúlt évek során a több százezer írásbeli válasz mellett több mint 9 millió hívást fogadtak és 46 millió percnyi beszélgetést folytattak az ügyfelekkel. Később pedig elképzelhetőnek tartják, hogy innen szolgálják majd ki más országok ügyfeleit is, mondta Diego Massidda. Azt is hozzátette, a beruházás során – mely nemcsak egy teljesen új irodaszint kialakítását, hanem a két épületszárny között egy összekötő híd építését is jelenti – helyi tervezőkkel és kivitelezőkkel dolgoztatnak, ezzel is támogatva a régiót.

[930_1_480.jpg] vodafon_bovites_140401ml_20.jpg

– Gyorsan eltelt ez az öt év, ahogy a magyarországi piacra lépésük óta eltelt tizenöt is – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke. Piacra lépésükkor a másik két szolgáltatónak már másfélmillió ügyfele volt, azonban öt évvel később ez a szám elérte a tízmilliót, mindenki számára elérhető lett a mobilszolgáltatás, amiben már nekik is szerepük volt. 2007-ben pénzügyi központjukat is Magyarországra helyezték, 2009-ben pedig megnyílt a miskolci ügyfélszolgálati központ.

– Orbán Viktor legutóbbi miskolci látogatásakor kijelentette: Miskolc újra fontos város lett – emlékeztetett Kriza Ákos, Miskolc polgármestere. Egyre több globálisan jelen lévő cég dönt úgy, hogy Miskolcot választja befektetése helyszínéül. Miskolc számára a Vodafone igazán fontos partner, ezért is támogatta a város 130 millió forinttal a beruházást. Igyekeznek a modern technológiákat a városba telepíteni, erre jó példa a Vodafone mellett a Bosch és a Takata is, ma 3521-el dolgoznak többen Miskolcon, mint négy évvel ezelőtt, tette hozzá a polgármester.

[930_2_480.jpg] vodafon_bovites_140401ml_34.jpg

Fontos esemény ez a brit kormány számára, mert hisznek benne, hogy a két ország kereskedelmi kapcsolatában még rengeteg potenciál van, mondta Jonathan Knott, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete. Ennek érdekében igyekeznek dolgozni, kisebb brit cégeket hoznak Magyarországra, de a magyar vállalatokat is szeretnék segíteni, hogy a brit piacra léphessenek. Biztatják a nagy brit vállalatokat is, hogy nézzenek körül Magyarországon, ehhez fontos a jó példák bemutatása is, mint amilyen a Vodafone.

– Európa ipari, termelési központja szeretne lenni Magyarország, ennek érdekében számos változtatást hajtott végre a kormány az adórendszertől a felsőoktatáson át a szakképzésig, az egész munkajogi szabályozási rendszerig – mondta Szijjártó Péter, a Miniszterelnöki Hivatal külügyi és külgazdasági államtitkára. Ennek is köszönhető, hogy foglalkoztatási csúcsot értek el.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031