Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Információs irodát nyitottak Diósgyőrbennews/928_0_t.jpgÜnnepélyes keretek között hétfőn átadták Diósgyőrben a Lakossági Információs és Szolgáltató Irodát. A Kuruc utca 75. szám alatt található iroda a remények szerint hozzájárul ahhoz, hogy a diósgyőriek mindennapjai színesebben, közösségibb módon teljenek. A kulturális és szabadidős programok mellett ugyanakkor információkkal és tanácsadással is ellátják a városrész lakóit az iroda munkatársai és a meghívott előadók.

– Mindannyiunk számára igazán örömteli ez a nap, hiszen régóta készültünk arra, hogy megnyissuk az irodát, és a környéken élők szolgálatára lehessen – kezdte ünnepi megnyitóját Mikolai Vince, a projektet vezető Miskolc Diósgyőri Római Katolikus Plébánia plébánosa. – A város bátorítására indultunk el egy pályázaton, melynek célja a lakótelep életminőségének javítása. A pályázatot szerencsésen megnyertük, és azóta nagy erőfeszítésekkel törekszünk arra, hogy minden szükséges feltételt megteremtsünk, illetve a pályázat gördülékenyen haladjon előre.

Kriza Ákos polgármester az ünnepélyes átadás alkalmával méltatta a plébános eddigi munkáját. Kiemelte, nem véletlen, hogy Mikolai Vincét kérték meg arra, hogy álljon a program élére, hiszen igazi lokálpatriótává vált, és „egész Diósgyőrben érezhető volt munkájának ereje”. A városvezető egyúttal reményét fejezte ki az iránt, hogy a plébános erejét még inkább ki tudja teljesíteni.

[928_1_480.jpg] lakossagi_informacios_szolgalat_140331_ja_4.jpg

– Biztos vagyok abban, hogy a helyi közösségek megerősítésére vonatkozó kormányzati gondolat – most, hogy az ország és Miskolc gazdasága is erősödőben van – még inkább rá tud segíteni arra, hogy a város egyre komolyabb gazdasági és szellemi pólusa legyen az országnak – hangsúlyozta Kriza Ákos.

A nemzeti színű szalagot Kriza Ákos, Sebestyén László és Mikolai Vince vágta át, ezzel hivatalosan is megnyílt a diósgyőriek előtt az iroda - ahol hétfőn Kovács László önkormányzati képviselő tartott előadást.
Folytatás a minap.hu oldalon >>>
Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031