Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Változatos program tíz napot át – összeállt az operafesztivál programjanews/915_0_t.jpgJúnius 13. péntek. 18.00 – ezt a dátumot már most érdemes felírni a naptárba, hiszen ekkor startol nyitóparádéval és fesztiválízelítővel a Bartók Plusz Operafesztivál Miskolcon. A programokról kedden, a fővárosban részletesen szóltak a szervezők. A fesztiváligazgató igazi kuriózumokat, ősbemutatókat ígér, s természetesen lesz Ezrek operája is – újra Verditől választottak.

Ismét – a hagyományokhoz továbbra is hűen – Budapesten rendezték meg a miskolci operafesztivált beharangozó sajtótájékoztatót. A komoly sajtóérdeklődés kísérte eseményen elhangzott, hogy idén 190 millió forint, vagyis lényegesen több a fesztivál összköltségvetése, mint az elmúlt években.

Kesselyák Gergely fesztiváligazgató elmondta, a programokra a tavalyinál másfélszer nagyobb összeget tudnak áldozni, s bejelentette, idén először főszponzorral is bír majd a Bartók Plusz.

Kelenvölgyi Ágnes, a MOL Csoport szponzorációs vezetője üzembiztosnak titulálta a fesztivált, s áttörésként jellemezte, hogy idén a MOL Csoport főszponzorként vesz részt az operafesztivál életében. – Célcsoportunk nem feltétlenül a kultúráért tett tevékenységünkről ismer, de több programot támogatunk. Fontos számunkra, hogy ne csak a siker mellé álljunk, hanem a tehetségeket segítsük, s az operafesztivál, amellett, hogy kiemelkedő kulturális rendezvény, tökéletesen összecseng társadalmi szerepvállalásunk tényeivel – tette hozzá a szponzorációs vezető.

– A plusz – mint Kesselyák Gergely hangsúlyozta – ezúttal is maga a fesztivál. Több éve már, hogy nem lehet kérdés, hogy mi a plusz. Ahogyan a nemzetköziség sem kérdés, hiszen olasz előadás is lesz, s számos külföldi művész szerepel a produkciókban – mondta.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031