Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Kocsonyafarsang: nem adják alább a harmadik napon sem!news/874_0_t.jpgA miskolci belvárosban szombaton is nagy élet volt – ki a finom falatokért, ki a kulturális és gasztronómiai programok miatt indult el otthonról a Becherovka Miskolci Kocsonyafarsangra. Ma is rengeteg ember járta, járja végig a standokat, helyszíneket, a békés nézelődést, vásárlást, kóstolgatást kora estétől felváltotta az újabb koncertfergeteg. A fellépésekre készülve a sztárok - képünkön például Korda György és Balázs Klári - meg is kóstolták az igazi, miskolci kocsonyát.

Míg csütörtök és péntek este fergeteges koncertek, dübörgő basszusok és óriási tömeg jellemezte az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválját és vásárát, addig szombat délelőtt és kora délután kulturális és gasztronómiai programok várták, várják az érdeklődőket. A borús, esős időjárás ellenére már a délelőtti órákban is nagy volt a standok forgalma – nem is csoda, nehezen lehetett volna ellenállni az ínycsiklandó illatoknak, a különleges kocsonyáknak, a kézműves termékeknek.

A pénteki koncertek fáradalmain hamar átlendülhetett az, aki részt vett a Miskolci Kulturális Központ „Mozogj, táncolj velünk!” programján, a Művészetek Háza előtt. A központ kis mazsorettjeinek, ovis társastánccsoportjának és zumbaklubjának programja igazi felüdülést jelenthetett a még fáradt tegnapi bulizóknak. A kisebbek déltől farsangi kalandjátékban vehettek részt Bobóval a Szinva teraszon, de egész délután játszóház és családi vetélkedő is várja ott az érdeklődőket.

[874_1_480.jpg] kocsonyafarsang_kordaek_140222_ja_1.jpg

Természetesen szombaton este is igazi sztárfellépőket köszönthet Miskolc közönsége. Hogy csak néhány nevet említsünk, itt lesz Korda György és Balázs Klári, az Animal Cannibals, a Kiscsillag és a P. Mobil. Vélhetően vasárnap reggel is sokan fognak későn ébredni…

Részletek a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031