Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Ismét házhoz ment a hivatalnews/779_0_t.jpgA belvárosban járt hétfőn a hivatal: a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskolában Kriza Ákos polgármester, Eperjesi Erika és Molnár Péter önkormányzati képviselők mellett a város szakemberei várták a két választókörzetben élő lakosok észrevételeit és kérdéseit.

A kérdések előtt Kriza Ákos szólt az iskola aulájában megjelentekhez.
– Három évvel ezelőtt a miskolciak világosan kijelölték az irányt, mely szerint a legfontosabb a munkahelyteremtés, a közbiztonság javítása, valamint a város élhetővé tétele. A mai fórum pedig a szűkebb környezet problémáiról és azok megoldásáról szól – kezdte a polgármester. A városvezető kiemelte, számos beruházás indult el az elmúlt három esztendőben (megemlítve a segélyhívó központot, a drótgyárat, a Bosch új munkahelyeit és a Takatát), melyek mostanra érnek be.

A közbiztonságról elmondta, a rendőrségnek biztosított hetvenmillió forintos plusz forrásnak köszönhetően láthatunk gyakrabban járőröket az utcán, akik biztonságérzetet adnak a lakosoknak. Ugyancsak kiemelte az önkormányzati rendészet szerepét, valamint a fészekrakós lakások átvételét, visszavételét. Utóbbival kapcsolatban hangsúlyozta, csak azokkal az új, potenciális lakókkal kötnek majd szerződést, akik Miskolc közösségét építik, nem pedig rombolják. Végül a digitális városról szólt, mellyel kapcsolatban úgy fogalmazott, a laptoposztás csak egy szűk szelete a programnak.
– A legfontosabb hinni magunkban és a jövőben – tette hozzá.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>


Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031