Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Nevelési és oktatási harmónia – megáldották a sportudvartnews/731_0_t.jpgTernyák Csaba egri érsek szentelte fel kedden a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola bő egy hónappal ezelőtt elkészült sportudvarát. A tanulók látványos bemutatóval demonstrálták az új pálya sokszínűségét.

Egy hónappal ezelőtt vehették használatba a diákok a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola új sportudvarát. Balog Gyula plébános köszöntőjét és az intézmény hitéletét bemutató beszédét követően Ternyák Csaba egri érsek szentelte fel a pályát kedden, majd látványos sportbemutatóval rukkoltak elő a Szent Imre tanulói.

 

Ternyák Csaba gratulált a sportolóknak, amiért sokszínű bemutatóval demonstrálták, mi mindenre használható a pálya.
– Ép testben ép lélek; a tanulás is sokkal jobban megy, ha jelen van mindennapjainkban a testmozgás, erre buzdítom a fiatalokat – mondta az érsek.


Kovácsné Nikházy Eleonóra igazgató köszönetet mondott a támogatóknak – többek közt az érseknek és a szülőknek –, hogy megépülhetett a sportudvar.
– Sok ember áldozatos munkája és anyagi felajánlása van benne, ezért hálával tartozunk nekik – emelte ki az intézményvezető.

Miskolc polgármestere elárulta, elsőre igent mondtak a fejlesztési tervekre.
– Nem mondom, hogy nem vagyok elfogult, az iskolában tapasztalt nevelési és oktatási harmónia mindenképpen támogatásra méltó. Pazar minőségű pályája lett az intézménynek, azt kívánom, hogy egészségben sportoljanak itt a gyerekek – mondta Kriza Ákos.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031