Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
„Az MSZP-sek óriási tévhitben vannak”Kriza Ákos, Miskolc polgármestere szerint a szocialisták fejében még mindig él egyfajta nosztalgikus vonzódás a múlthoz, és azt gondolják, hogy a borsodi megyeszékhely még mindig az szürke acélváros, ami 20-25 éve volt. - See more at: http://magyarhirlap.hu/az-mszp-sek-oriasi-tevhitben-vannak-video#sthash.pXwn0OQ4.dpuf

A kormánypárti politikusnak meggyőződése, hogy ma már miskolciak nem úgy gondolkoznak, hogy „csak az MSZP van, és azon kívül semmi”. A városvezető az Echo Tv Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: a szocialisták azt hiszik a nyáj 2010-ben csak megtévedt, és lelépett az ösvényről, mert elaludt a pásztor, de 2014-ben majd visszatér az új pásztor, és visszatereli őket a régi útra. Hirdetés Korábbi zászlóshajójukat akarják a szocialisták.

Miskolcon tartott nagygyűlésével indította kampányát a Magyar Szocialista Párt, ahol Mesterházy Attila, az MSZP elnöke kijelentette: Borsod-Abaúj-Zemplén megye az MSZP egyik erős bástyája. A 2010-es választási vereség után az MSZP elsődleges célja az erős szocialista körzetek visszaszerzése lehet.

A Nézőpont Intézet legutóbbi felmérése szerint azonban a kormánypártok háromszoros előnye még megvan. Hasonló a helyzet Miskolcon is, de a szocialista nagygyűlésen Simon Gábort úgy konferálták fel, mint a város leendő polgármesterét. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere szerint a szocialisták fejében még mindig él egyfajta nosztalgikus vonzódás a múlthoz, és azt gondolják, hogy a borsodi megyeszékhely még mindig az szürke acélváros, ami 20-25 éve volt.

A kormánypárti politikusnak meggyőződése, hogy ma már miskolciak nem úgy gondolkoznak, hogy „csak az MSZP van, és azon kívül semmi”. A városvezető az Echo Tv Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: a szocialisták azt hiszik a nyáj 2010-ben csak megtévedt, és lelépett az ösvényről, mert elaludt a pásztor, de 2014-ben majd visszatér az új pásztor, és visszatereli őket a régi útra. Kriza Ákos hozzátette: az emberek Miskolcon sem felejtenek, és már nem nő 50 százalékkal a munkanélküliség úgy, ahogy az történt 2002 és 2010 között. „A mostani vezetés nem adósítja el úgy a várost, ahogy azt a szocialisták tették 35 milliárdos adósságállományra” – fűzte hozzá a polgármester. A politikus arra számít, hogy a kampányban „minden csatornán keresztül ömleni fog a mocsok”, mert a politikai ellenfelek valójában nem tudnak belekötni a mostani folyamatokba.

 

Az Echo Tv Napi aktuális című műsorát megnézheti itt! -

Forrás: Magyar Hírlap

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031