Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Hazatért a Szivárvány Óvodanews/695_0_t.jpgÜnnepélyes keretek között adták át péntek délután a megújult Szivárvány Óvodát. Az átadót követően hétfőn már a Kacsóh Pongrác utcai épületben kezdik a hetet az óvodai csoportok.

A Szivárvány Óvoda több mint százmillió forintból újult meg egy ÉMOP-os pályázat keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásában. A felújítás során a teljes intézmény, így egyebek mellett a csoportszobák, a testnevelésterem, a vizesblokkok a folyosók és az udvar is megújult, valamint elvégezték az akadálymentesítést is.

Az ünnepélyes átadón előbb Galambosi Dorottya, a Nyitnikék Óvoda vezetője köszöntötte a megjelent szülőket, gyermekeket, az óvoda pedagógusait, valamint Kriza Ákos polgármestert, Kiss Gábor alpolgármestert, Sebestyén László országgyűlési képviselőt, Seresné Horváth Zsuzsanna önkormányzati képviselőt.

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere ünnepi köszöntőjében úgy fogalmazott, bár a Szivárvány Óvoda megújulása egy olyan projekt volt, ami több sebből is vérzett, azonban az összefogásnak, a pedagógusok, a szülők, a Miskolci Közintézmény Működtető Központ és a közhasznú munkatársak áldozatos munkájának köszönhetően végül sikerrel zárult, és a gyerekek egy megújult intézménybe térhetnek vissza.

– Arról, hogy az óvoda felújítása elhúzódott, az intézmény, az önkormányzat, vagy épp a helyi képviselők sem tehettek, a vállalkozói világban sajnos ilyesmi megtörténhet. A mi feladatunk az, hogy a további felújítások során olyan vállalkozókat találjunk, akikkel elkerülhetjük a hasonló eseteket – mondta Kriza Ákos.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031