Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Új, közös úton az MVK és a Borsod Volánnews/692_0_t.jpgOrszágosan is egyedülálló együttműködési megállapodást írt alá szerdán délután a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. és a Borsod Volán Zrt. A közös munka már korábban elkezdődött, ennek egyik állomása az, hogy a Szemere utcai közönségszolgálati irodán szeptember elejétől közös ügyfélszolgálatot üzemeltet a két cég.

Elhangzott, a Miskolcon jelen lévő két közösségi közlekedési társaság, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt., illetve a Borsod Volán Zrt. együttműködésének fő célja, hogy mindkét társaság növelje az utazóközönség kiszolgálásának színvonalát, illetve a társaságok működési hatékonyságát. Ennek érdekében több területen is összehangolják tevékenységeiket a jövőben.

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere az együttműködés fontosságáról szólt. Mint hangsúlyozta, ma már elképzelhetetlen az, hogy olyan területen, mint a közlekedés, egymástól független rendszerek létezzenek, ezért is előremutató az MVK és Volán együttműködése.
– Az, hogy a kívánt harmónia megvalósuljon, sok-sok egyeztetést igényelt, és annak hosszú távú célja a közös fejlesztési lehetőségek keresése. Most, mikor Miskolc járműparkja, mind a villamosok, mind a buszok terén megújul, fontos az, hogy a hozzájuk tartozó új digitális szabályozó rendszert már a Volánnal is összehangoljuk, mégpedig azért, mert egyszerűen ez több lehetőséget biztosít a cégeknek, de ami fontosabb, az utazóközönségnek is – mondta a polgármester.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031