Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Még több látogatóra számítanak az idei sörfesztiválonnews/691_0_t.jpgKriza Ákos, Miskolc polgármestere személyesen is megtekintette szerdán, hogyan állnak a Miskolci Sörfesztivál építési munkái. Mint a polgármester a Népkertben elmondta, idén még nagyobb szabású rendezvénynek ad otthont Miskolc, mint tavaly, hiszen még több látogatóra számítanak a csütörtökön induló négynapos fesztiválon, ugyanakkor a fellépők között idén is rengeteg nagynevű előadót találunk.

jól haladnak az építési munkákkal a Miskolci Sörfesztivál területén, ma estére várhatóan teljesen felépül a fesztiválváros, a pavilonokkal, színpadokkal és az egyik idei újdonsággal, a vidámparkkal – csütörtök délelőttre pedig már csak a színpadtechnika, a hang- és a fénytechnika tesztelése marad hátra.

Szerdán Kriza Ákos, Miskolc polgármestere személyesen is megtekintette az építési munkákat, így maga is megbizonyosodhatott róla, hogy a Népkert területén gomba módra „nőnek ki” a földből a sörös standok, a nagyszínpad is nagyrészt kész van már, mellette pedig idén kialakítanak egy elkerített és megemelt VIP-teraszt is. Szintén újdonság, hogy a fesztiválon idén nem lesz pay-passzos rendszer, így készpénzzel lehet majd fizetni az ételért és italért.

– Az idei Miskolci Sörfesztivál még nagyobb szabású lesz, mint a tavalyi – emelte ki Miskolc polgármestere, miközben a fesztiválváros „főutcáját” végigjárva megtekintette az épülő standokat. Hozzátette, reményeik szerint jóval több látogatója lesz az idei fesztiválnak, mint a tavalyinak, akár a 100 ezer főt is elérheti majd a belépőjegyet váltók száma. – A program jó híre elterjedt az országban, rengetegen érdeklődnek a fesztivál iránt az ország minden részéből. Természetesen elsősorban a miskolciakat várjuk, de a fesztivál egy „turisztikai eszköz” is, így hisszük, hogy sokan fognak jönni az ország többi részéből is, amit a jegyfoglalások is igazolnak egyébként – tette hozzá Kriza Ákos.

A polgármester hangsúlyozta, már tavaly is bebizonyosodott, hogy Miskolcon nagy igény van a közösségi szórakozásra, a sörfesztivál pedig – amelyen természetesen ő maga is végig kinn volt tavaly a Népkertben – már az előző évben is a legnagyobb szabadtéri szórakoztató rendezvény volt Miskolcon. Akkor főleg a ’80-as évek nagy előadói léptek fel a fesztiválon, idén aztán a ’90-es évek előadói közül kerülnek ki a húzónevek. Nem szabad azonban megfeledkezni – hívta fel a figyelmet a polgármester is – a magyar és a miskolci együttesekről sem, így például az Edda Művek is minden bizonnyal nagyszámú közönség előtt fog fellépni pénteken.

– Pataky Attila nagyon várja a koncertet, azt, hogy újra Miskolcon léphessen fel, és természetesen a miskolciak is nagy örömmel várják, hogy újra színpadon lássák őket – monda Kriza Ákos, Miskolc polgármestere.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031