Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Házhoz ment a hivatal – sikeres fórumok, megoldott problémáknews/679_0_t.jpgSikeres a polgármesteri hivatal által nyár elején indított „A hivatal házhoz megy” című lakosságifórum-sorozat. Mint elhangzott, az eddigi 12 állomás mindegyikén fajsúlyos témák vetődtek fel, melyek elsősorban a városüzemeltetés, a közbiztonság és a közösségi közlekedés témakörét érintették, a város pedig arra törekszik, hogy a problémákat a jövőben is gyorsan és ellenőrizhetően megoldják, vagyis igazi szolgáltató önkormányzata legyen Miskolcnak.

– A fórumsorozat júniusban indult, és elsődleges célja az volt, hogy a város vezetői megismerjék, és ezzel együtt megoldást is találjanak az itt élőket foglalkoztató gondokra. Korábban számtalan olyan problémáról értesültünk, melyek megoldása nehézkes volt, illetve annak minősége is hagyott kivetni valót maga után. Ezért az a döntés született, hogy kitelepül az önkormányzat a különböző városrészekbe, hogy meghallgassuk és megoldjuk a helyiek legfontosabb problémáit – kezdte Kriza Ákos, Miskolc polgármestere.

Lakossági fórum a Hunyadi Mátyás Általános Iskolában

[679_1_300.jpg] kriza_akos_devecz_miklos_sajtaj_130828_ja_1.jpg

 

A városvezető emlékeztetett, az eddig megtartott fórumok lefedték a város teljes területét, és az azokon megjelentek döntően a városüzemeltetés, a közbiztonság és a közösségi közlekedés témakörében vetettek fel problémákat.
– A fórumokon mindig ott voltak az illetékes főosztályvezetők, osztályvezetők, rendészeti vezetők és az érintett holding-tagvállalatok képviselői. Az eseményeken több mint hatszáz ember jelent meg, és 175 kérdést tettek fel. Arra törekedtük, hogy a város anyagi lehetőségeit figyelembe véve, de belátható időn belül, megnyugtató és teljes körű megoldások szülessenek a problémákra – hangsúlyozta Kriza Ákos.

A polgármester kiemelte, a polgármesteri hivatal fő célja az, hogy szolgáltató önkormányzat működjön Miskolcon, ezért nagyon fontos a jövőben is a hasonló alkalmak szervezése, illetve a lakossági problémák gyors és hatékony orvoslása.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031