Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Selyemrét: teljes üzem és nagyobb biztonságnews/668_0_t.jpgMinden élményelem, medence és szolgáltatás folyamatosan működik, így a hétvégétől már teljes üzemben, szezonális jegyárakkal várja vendégeit a Selyemréti Strandfürdő. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere csütörtökön bejelentette, a megerősített biztonsági szolgálat zéró toleranciával lép fel a rendbontókkal szemben.

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere a strand bejárását követően elmondta, az egy hónapos próbaüzemet követően összegezték a működés során szerzett gyakorlati tapasztalatokat.

– Volt sok pozitívum és természetesen néhány negatívum is. Volt néhány technikai probléma, de ezekkel meg tudunk küzdeni, ez az egyszerűbb kérdés. Akadt pár személyi, viselkedési gond is, amivel már bonyolultabb, mert az emberi viselkedésre nehéz felkészülni – hangsúlyozta Kriza Ákos.

A polgármester emlékeztetett arra a múlt hétvégi esetre, mikor karóval támadt a fürdőmesterre egy, a strand működési szabályait figyelmen kívül hagyó fürdőző.
– Ismeretes, a rendőrség példás gyorsasággal intézkedett, elfogta az illetőt, sőt a bíróság gyorsított eljárással már el is ítélte, igaz még nem jogerősen, de egy év két hónapos szabadságvesztést kapott. Ez a gyors reagálás is azt bizonyítja, hogy a rendvédelmi szervek és az önkormányzat összehangoltan dolgoznak, és a jövőben is határozottan lépünk fel azokkal szemben, akik megzavarják a miskolciak nyugalmát, akár itt a strandon – mondta.

[668_1_300.jpg] strand_bejaras_130808_fkcs_2.jpg

Kriza Ákos elmondta, a strandon éppen ezért megerősítették a biztonsági szolgálatot, illetve azt kérte a vezetőktől, hogy zéró toleranciával járjanak el minden olyan személlyel szemben, aki nem képes betartani az emberi együttélés alapvető normáit és a strand szabályzatát.

– Vizsgáljuk annak lehetőségét, hogy a problémás elemeket végső szankcióként hogyan lehet kitiltani a fürdő területéről, illetve egyeztettem a rendőrkapitánysággal is, ennek eredményeképpen a jövőben rendőrök is őrzik majd a selyemréti strand nyugalmát hétvégenként – sorolta a városvezető.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031