Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Az egész országgal megismertetné Miskolcotnews/667_0_t.jpgMiskolcon forgatja első videoklipjét Pál Dénes, amelybe bárki bepillanthat. Magyarország hangja nem véletlenül választotta „A széltől is óvsz” című dalának forgatási helyszínéül szülővárosát, az énekes, a jövőben is aktív részt vállal Miskolc népszerűsítésében. Szándékát Kriza Ákos, Miskolc polgármestere is örömmel fogadta.

A város és az énekes további együttműködéséről szerdán, sajtótájékoztatón számoltak be az illetékesek a Művészetek Házában, mely a hamarosan debütáló klip egyik helyszíne lesz. A sajtótájékoztatón elhangzott, Pál Dénes – miután megnyerte a Voice tehetségkutató versenyt – számos fővárosi felkérés, ajánlat mellett sem szeretné mellőzni szülővárosát. Sőt, szándékai szerint dalaival, fellépéseivel a továbbiakban népszerűsíteni fogja Miskolcot. Ennek egyik lépése az is, hogy Miskolcon forgatja első videoklipjét, mely „A széltől is óvsz” című dalához készül.

[667_2_300.jpg] pal_denes_miskolc_130807_ja_1.jpg

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere nagy megtiszteltetésnek nevezte Pál Dénes döntését, s mint mondta, Miskolc erejéhez mérten támogatni fogja az énekest abban, hogy álmait valóra váltsa, minden segítséget megad sikeres pályafutásához.
– Pál Dénes a kereskedelmi televízióban megnyert tehetségkutató verseny után a fővárosi sztárélet csillogása, a haknik világa helyett Miskolcot, és saját – a rajongók által elismert – képességeinek továbbfejlesztését választotta. Úgy gondolom, döntése nagy megtiszteltetés mind Miskolc, mind az itt élők számára, hiszen a város átalakulóban van, már maga mögött hagyta az „acélváros”, jelzőt és élhető, fiatalos, dinamikus várossá válik. Ebben az átalakulásban fontos szerepet tölt be Pál Dénes, aki példát mutat abban, hogy lehet a sikert helyén kezelni, lehet a gyökereket megtartani, és lehet akkor is fejlődni, ha nem a fővárosban tervezi a jövőt. Miskolc számára a legfőbb város, és ezt mindig hallani tőle. Többször beszélgettünk már, és ez mindig el is hangzott, csakúgy, ahogy fellépések, interjúk alkalmával is – mondta Kriza Ákos.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031