Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Megnyílt a Miskolc Boltnews/653_0_t.jpgÜnnepélyes keretek között nyitották meg péntek délelőtt a miskolciak és a turisták előtt a Miskolc Boltot, a belvárosban a Capri helyén. Az országosan is egyedülálló üzlet egyszerre kínál mindent, ami Miskolc, a boltban és a kávézóban helyi ízeket, termékeket, különlegességeket, a Tourinformon és a MiskolcPont ügyfélszolgálatán keresztül pedig különféle szolgáltatásokat.

A Miskolc Bolt leginkább annak hiányát hivatott pótolni, ami nélkül ma már egy modern, élhető, magára valamit is adó nagyváros nem létezhet: a várost és környékét megmutató ajándéktárgyak, vagy a város ízeit felidéző gasztronómiai különlegességek nélkül.

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere elmondta, a Miskolc Bolt az országban is egyedülálló  lesz, mégpedig azért, mert helyi, Miskolcon és a környékén készült termékeket árusítanak, melyekkel a helyi vállalkozásokat, s ezáltal a helyi gazdaságot is erősítik.

– Miskolcban hatalmas turisztikai potenciál rejlik, ezt pedig csak úgy lehet megfelelően bemutatni, ha a turisztikai szolgáltatásokat a kornak megfelelő színvonalra emeljük. Ezért hoztuk létre a Miskolc Boltot, ahol egy mini turisztikai szolgáltatási centrum jött létre. Mostantól ugyanis négy szolgáltatás lesz egy helyen.

Az érdeklődők itt kaphatják meg a szükséges információkat, vásárolhatnak ajándéktárgyakat, illetve leülhetnek és megkóstolhatják Miskolc ízeit is: a Miskolc Café különlegességeit, a Miskolc kávét és a Miskolc koktélt is. A Boltban pedig a Miskolc Pont kártyarendszerben gyűjtött pontokat is le lehet vásárolni – mondta a polgármester.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>


Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031