Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Házhoz ment a hivatal – központban a városüzemeltetés és a szemétszállításnews/640_0_t.jpgMegismerni a helyi problémákat, és mielőbb hathatós megoldásokat találni azokra – ez a célja annak a fórumsorozatnak, amelynek első állomása a 13. számú választókörzet volt. A Hunyadi Mátyás Általános Iskolába a terület lakásszövetkezeti elnökei, közös képviselői és a megjelent lakók megoldandó problémaként említették a csapadékvíz-elvezetést, a térség fáinak gallyazását, a kátyúzást, a játszóterek karbantartását, de szó volt a hulladékszállítás változásairól is.

Kriza Ákos polgármester elmondta, a fórumsorozat legfontosabb célja az volt, hogy közelebb vigyék a hivatalt a lakossághoz.
– Nagyon fontos, hogy ez csak az első állomás, minden városrészben, minden választókerületben szeretnénk megismerni a legfontosabb helyi problémákat, és az anyagi lehetőségek függvényében megoldani azokat. Az elmúlt években sok probléma nem oldódott meg, sajnos olyanok is, melyeknél rendelkezésre állt a forrás, éppen ezért átszerveztük a városüzemeltetési feladatokat, átszabtuk a városi cégek működését, azért, hogy egyes ügyek ne vesszenek el a hivatal bürokratikus útvesztőiben. Most kijelöltük azokat a személyeket, akik felelősek azért, hogy a problémák megoldódjanak, illetve mivel ez nekem is kiemelten fontos, személyesen felügyelem ezt a folyamatot – mondta Kriza Ákos.

Kovács Józsefné Budai Mária, a terület önkormányzati képviselője eredményesnek ítélte meg a hétfői eseményt, hiszen szép számmal jelentek meg az érintettek az általános iskolában, és nagyon sok problémáról informálódtak a városvezetés, a városüzemeltetésben érintett osztályok és tagvállalatok képviselői, melyeket a város anyagi lehetőségeinek függvényében mielőbb meg is fognak oldani.

A fórumon a város első emberén és a terület képviselőjén túl jelen voltak a városüzemeltetésben érintett osztályok és cégek képviselői, így Molnár Attila, az AVE Miskolc Kft. ügyvezetője, Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet megbízott vezetője, Csordás László, a polgármesteri hivatal városüzemeltetési és beruházási osztályának vezető-helyettese, Barsi Béla, a MIK Zrt. műszaki igazgatója és Kottman Dezső, a MIK Zrt. létesítmény-üzemeltetési irodavezetője is.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031