Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Neves írók, költők a miskolci könyvhétennews/638_0_t.jpgCsütörtökön és pénteken pódiumbeszélgetésekkel, könyvbemutatókkal és a programokat összekötő zenés-verses produkciókkal folytatódott a 84. Ünnepi Könyvhét Miskolcon, ahol az érdeklődők megtekinthették az eseményen résztvevő kiadók friss könyveit is.

A könyvtéren, csütörtökön a Katowice úti óvoda, a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola, a Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola, a szépkorúak és a Kaláka is műsorral színesítették a programot, míg az érdeklődők a kínálatot fürkészték.

Az idei könyvhét alkalmával lehetőségük van miskolci gyökerű íróknak, költőknek bemutatkozni műveikkel. Jó alkalom erre a dedikálás, ahol mindkét fél – író és olvasó – közvetlenebb kapcsolatba kerülhet egymással. – Tapasztalataim alapján az olvasók érdeklődve kérdeznek és osztják meg véleményüket a könyvemmel kapcsolatban – mondta portálunknak Vitkolczi Ildikó írónő, aki gyermekkönyveket ír. 
 
Pódiumbeszélgetések alkalmával lehetőségük nyílt az olvasóknak találkozni miskolci és erdélyi szerzőkkel is. Serfőző Simonnal Filip Gabriella könyvtáros, Trux Bélával, valamint Málnási Levente és Balog László erdélyi írókkal Tircsné Propper Valéria, a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatóhelyettese beszélgetett. „Az igazság merész áhítása” címmű szimpóziumon Döbrentei Kornél író, költő volt Hajnal József szerkesztő vendége, az előadást megtekintette Kriza Ákos polgármester is.
Folytatás a minap.hu oldalon >>>
Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031