Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Tizenöt éve biztos pont Miskolcon a Shinwanews/622_0_t.jpgTovábbra is stabil a miskolci Shinwa helyzete, a hazai és a nemzetközi piacon is, Miskolc pedig minden rendelkezésre álló eszközzel segít minden olyan céget, mely munkahelyet teremt, és a gazdaságot élénkíti a térségben – hangzott el szerdán az Észak-Magyarországi Autóipari Klaszter a Shinwában megrendezett beszállítói fórumán.

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere elmondta, Miskolcnak minden munkahely számít, és mindazokat a gazdasági társaságokat támogatja a város, akik Miskolc teremtenek munkahelyet.

– Fontos volt számomra, hogy ezen a megbeszélésen gyárlátogatáson és az azt követő fórumon részt vegyek, hiszen itt jelen volt a Észak-magyarországi Autóipari Klaszter legtöbb tagja. Itt megtudhattam milyen gondjaik, vannak, de a megbeszélés inkább a pozitívumokat emelte ki, megtudhattuk, hogyan tud a változó gazdasági környezetben is előre lépni a Shinwa, úgy a termelésben, mint a munkahelyteremtésben – mondta Kriza Ákos.


Mint a polgármester elmondta, minden olyan egyeztetésen kiemelt fontosságú a jelenléte, amely munkahelyteremtéssel, gazdasággal kapcsolatos, és bár az önkormányzatokról általánosságban elmondható, hogy korlátosak az anyagi lehetőségei, azért a cégeket infrastrukturális és humán-erőforrást biztosító fejlesztésekkel, és a kormányzattal való egyeztetésekkel segíteni tudják. Kriza Ákos hangsúlyozta, a gépgyártás egy olyan ágazat, melyet nem csupán a kormány támogat kiemelten, de Miskolc városa is, egy részt az itteni évszázados ipari hagyományok miatt, másrészt pedig az ágazatban rejlő gazdasági lehetőségek miatt.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031