Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Állandó rendőri jelenlét Lyukóbannews/620_0_t.jpgKedden délután átadták a Vasgyári Rendőrőrs lyukóvölgyi, körzeti megbízott csoportjának új székhelyét a Lyukói Közösségi Házban. Ezzel megvalósul az állandó rendőri jelenlét a területen, négy rendőr gyakorlatilag 24 órás ügyeletben fogadja a helyszínen a lakossági bejelentéseket, emellett járőrözési feladatokat is ellát.

Sebestyén László, a kerület országgyűlési képviselője az ünnepségen elmondta: megválasztását követően szinte azonnal a fókuszba kerültek Lyukóvölgy közbiztonsági problémái, egyik legfontosabb célkitűzése volt, hogy javítson a helyzeten. Folyamatos tárgyalásokat kezdeményezett erről Pintér Sándor belügyminiszterrel, s mára sikerült elérni, hogy a rendőrség biztosítsa a személyi, tárgyi feltételeket egy állandó, körzeti megbízotti csoport jelenlétéhez Lyukóban.

A város rendelkezésre bocsátotta ehhez a szükséges helyiséget az új közösségi házban. Sebestyén László kiemelte, törekvéseihez nagyon jó partnerre talált Kriza Ákos polgármesterben, s a helyi rendőri vezetőkkel is jó együttműködést sikerült kialakítani. Ennek az összefogásnak az egyik jelentős eredménye, hogy mostantól biztosítani tudják az állandó rendőri jelenlétet Lyukóban.

Kriza Ákos kiemelte, ezzel egy újabb fontos lépést sikerült megtenni a biztonságos Miskolc megteremtése felé, s köszönetet mondott mindazoknak, akik közreműködtek, illetve közreműködnek az állandó rendőri jelenlét biztosításához ezen a frekventált területen. Miskolc polgármestere arról is szólt, hogy ez a projekt összekapcsolódik a lyukói közösségi ház létrehozásával. Ennek a létesítménynek, illetve az általa biztosított, felzárkóztatást célzó szolgáltatásoknak ugyancsak fontos szerepet szánnak a helyi életviszonyok javítása, s így a közrend erősítése területén.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2018. December
HétHKSzeCSPSzoV
48     12
493456789
5010111213141516
5117181920212223
5224252627282930
0131