Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Karriergyár a MEN-en, öregdiák államtitkárralnews/603_0_t.jpgAz országos Karriergyár roadshow első állomása a Miskolci Egyetemi Napokon volt, csütörtök délután, a rendezvényt Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, a Miskolci Egyetem öregdiákja nyitotta meg. Hangsúlyozta, a roadshow célja, hogy minél több fiatalt érjenek el kötetlen formában, és tájékoztassák őket lehetőségeikről a karriert, munkavállalást illetően.

Az eseményen részt vett Kriza Ákos, Miskolc polgármestere is, aki emlékeztetett: Miskolc városa az egyetemmel karöltve indította be az Otthonunk Miskolc gyakornoki rendszert, melynek az a célja, hogy minél több fiatal diplomás maradjon a városban és találja meg itt a számítását.

A roadshow-n önéletrajz és álláskeresési tanácsadást tartottak, lehetőség volt próbainterjúra és kérdőíveket is kitöltöttek az egyetemisták. A résztvevők között a MEN végén napijegyeket sorsolnak majd ki a Hegyalja Fesztiválra. Czomba Sándor és Kriza Ákos felidézte egyetemi éveit a hallgatókkal tartott beszélgetésen, beszámoltak Miskolci Egyetemes, illetve MEN-es élményeikről is, válaszoltak a fiatalok kérdéseire. Az államtitkár hangsúlyozta, hogy sok helyen járt, de sehol nem tapasztalt olyan összetartást, mint a Miskolci Egyetemen. Aki itt tanul, az jó helyet választott, az itt szerzett diplomának értéke van, el lehet vele helyezkedni itthon is. A kötetlen beszélgetés után együtt sétáltak körbe az egyetemi napok, illetve az Egyetemváros területén, miközben a színpadon már hangoltak az esti bulikhoz.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031