Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
„Ésszerűség, nemzeti érdek, jogszerűség”news/586_0_t.jpgGyőri Gyulával, a Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökével egyeztetett szerdán Kriza Ákos, Miskolc polgármestere. A tárgyalások során áttekintették a Magyary-programban foglalt, az ügyfelekre háruló adminisztratív terhek csökkentésére irányuló feladatokat, s az együttműködés lehetőségeit is, a miskolci, közlekedés-fejlesztési projektek felgyorsítására.

A megbeszélést követő sajtótájékoztatón Győri Gyula egyebek mellett szólt a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) megújult működési stratégiájáról, amely az eddiginél dinamikusabb működést, a hatósági feladatok gyorsabb és hatékonyabb ellátását, illetve az érintett uniós projektek hatósági engedélyezésének felgyorsítását tűzte ki célul.

Győri Gyula az NKH fő irányvonaláról szólva elmondta, hogy az ésszerűséget, a nemzeti érdeket, és a jogszerűséget helyezik tevékenységük középpontjába. Tiszta, világos és mindenki számára érthető irányvonalat kívánnak képviselni, a hatóság az ügyfelek érdekeinek érvényesítésére és a feladatok hatékonyabb végrehajtásra összpontosít. Ebből pedig szinte automatikusan következik a folyamatok egyszerűsítése, az átláthatóság, a rövidebb ügyintézési határidő.

Győri Gyula a miskolci megbeszélésről szólva elmondta: főként arról tárgyaltak, illetve azt javasolta Kriza Ákos polgármesternek, hogy a városi közlekedési projektekről már a tervezési időszak elején kezdjenek el egyeztetni.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031