Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
A városvezető és a magánember – Kriza Ákos az ismeretlen ismerősök közöttIsmeretlen ismerősök címmel szervez beszélgetéssorozatot a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) miskolci csoportja. Az újrainduló sorozat első vendége április 10-én, tehát most szerdán délután Kriza Ákos polgármester lesz a református egyházkerületi székházban.

A beszélgetést Gróf Lajos vezeti, aki a minap.hu érdeklődésére elmondta, évekkel ezelőtt már rendezett a KÉSZ helyi csoportja egy, a mostanihoz hasonló sorozatot.
– Akkor ismert közéleti személyek, művészek, intézményvezetők, politikusok szerepeltek benne. Most körülbelül tíz éves szünetet követően újítottuk fel a sorozatot, melynek tematikája változatlan lesz, ismert, helyi közéleti szereplőkkel fogunk beszélgetni közönség előtt, úgy, hogy ne csak a betöltött szerepe, posztja mellett, kicsit megismerjük azt az oldalát is, melyet csak kevesen láthatnak – mondta Gróf Lajos.

A pódiumbeszélgetés sorozat első vendége tehát Kriza Ákos, Miskolc polgármestere lesz. Mint azt a beszélgetést vezető újságíró elmondta, szeretnék, ha a város embere nagyobb közönség előtt is reagálhatna az elmúlt időszakban – a bulvármédiában is megjelent – őt ért vádakra, de természetesen szeretnék azt is, hogy ne csupán a városvezetőt, a politikus ismerhessék meg a beszélgetés résztvevői, hanem Kriza Ákost, mint magánembert is. A beszélgetést egyébként irodalmi betétek, egyebek mellett versfelolvasás is színesíti majd.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031