Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Közbiztonságról, közrendről, közlekedésről Diósgyőrbennews/559_0_t.jpgLakossági fórumot rendezett hétfő délután Seresné Horváth Zsuzsanna és Kovács László önkormányzati képviselő az Ady Endre Művelődési Házban. A fórum témái a közrend, közbiztonság és közösségi közlekedés volt, de minden észrevételt vártak a megjelent miskolciaktól.

A fórum meghívott vendégei közt volt Kriza Ákos polgármester, Bogyai Ferenc rendőr ezredes, városi rendőrkapitány, Molnár József, a Diósgyőri Rendőrőrs parancsnoka, Rostás László, Miskolc főépítésze, Miklós Béláné, a Hatósági Osztály főosztályvezetője, Kovács László, a Közterület-felügyelet vezetője, Vassné Papp Nóra közrendvédelmi referens, Szőnyi Péter, a Zöld Nyíl projekt igazgatója, Angyal László, az MVK Zrt. osztályvezetője, Csengő Péter menetrendi főmunkatárs, Rogosz Sándorné, a Városüzemeltetési Osztály osztályvezetője és Lévai István közlekedési referens.

[559_1_480.jpg] lakossagi_forum_130325_ja_2.jpg

A fórum elején Seresné Horváth Zsuzsanna elmondta, a lakossági észrevételek közül a legtöbb az Árpád utca mögötti park kapcsán érkezik. Nem rendeltetésszerűen használják és nem azok, akiknek kellene, sok a szemét és a kutyapiszok. Ezek kapcsán azonban változás állhat be. Lehetőségük lesz parkőri szolgálat felállítására, amely sokat javíthat a park tisztaságán, közrendjén. Ugyanakkor beindítanak egy mintaprojektet is a Pálosok parkjában, mely segítségével a kutyásokat szeretnék rábírni a szabályok betartására. Kutyaürülék gyűjtőket helyeznek ki a parkban több helyen és felhívják a figyelmet a megfelelő használatra. A park központi része elég kopott, ezért szeretnék átépíteni, a munkálatok még a nyár elején elindulhatnak. Kovács László a közlekedési problémákról beszélt, amellyel a fórumokon és egyéb eseményeken keresik őket, Hámorból, vagy éppen Lillafüredről, és amelyek szintén hozzájárultak, hogy megrendezzék ezt a fórumot.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031