Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Megújul a sétálóutca – jövő héten kezdődik a munka!news/538_0_t.jpgMegkezdődik jövő héten a Széchenyi utca díszburkolatának megújítása. A munkaterület átadása már március 11-én megkezdődött, és 19-én várhatóan lezárul. A teljes megújulás ezt követően több ütemben történik meg.

Igazi nagyvárosi, de a mostaninál sokkal zöldebb, elegáns, polgári hangulatú, egységes arculatú főutca – ezt ígéri a város és a város és a kivitelező Zöld Nyíl 2009 konzorcium a miskolciaknak.

A munkaterület átadás-átvételi eljárását követően még jövő héten megkezdődik a felújítás. Az első érintett rész az Ady híd–Kazinczy utca közötti szakasz. A Szentpáli utca– Kazinczy utca között a munkakezdés március 21-én várható.

 

A burkolat bontás munkálatai előreláthatóan 8 munkanapot vesznek igénybe, de a boltok, üzletek előtti munkavégzés tervezetten egy napot jelent majd. A közlemény hangsúlyozza, kiemelten fontos volt az itt élők és a kereskedők érdekének figyelembe vétele – kisebb zaj és kosz-, porterhelés, – ezért a kivitelezést is körültekintően tervezték meg. A boltokba, üzletekbe való bejutás a munkavégzés alatt folyamatosan biztosított lesz.

 

Az első ütemet követően a burkolás április első hetében kezdődik, ami az egyes boltok, üzletek előtt várhatóan szintén csak egy nap munkavégzést jelent majd, biztosítva az üzletekbe való bejutást. befejezésével kerül sor a fedlapok,víznyelők szintbe állítására és az északi oldal bontására, amely hasonló ütemezésű mint a déli oldal.

A felújítás részét képezi a Centrum előtti tér (a szökőkút, lépcsők, villamos megálló melletti terület) megújítása is, a munkák itt várhatóan április elején kezdődnek el, az áruházba való bejutás azonban itt is zavartalan lesz.

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031