Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Disznótoros mulatság Diósgyőrbennews/516_0_t.jpgIdén is családiasan - bár rengeteg érdeklődővel - s hagyományosan jó hangulatban zajlottak a diósgyőri disznótoros mulatság rendezvényei. Az egykori Véndiófa étterem udvarán a magyaros ételek és italok mellett a zenés programokban sem volt hiány. A több száz vendéget többek között Magyarország hangja, Pál Dénes és a Miskolc Dixieland Band szórakoztatta.

A vendégcsalogató talpalávalóval fűszerezett, finom hurka, kolbász évről évre népszerűbb a diósgyőriek és a miskolciak körében. A disznótoros mulatságot idén már hatodik alkalommal rendezték meg, az Élhető Diósgyőrért Egyesület szervezésében. - Bízom benne, hogy mindenki nagyon jól fog szórakozni. A kiváló ételek, italok, a forralt bor és a remek fellépők úgy gondolom megalapozzák a mai nap hangulatát, s mind a diósgyőriek, mind a miskolciak nagyon jól fogják itt magukat érezni - mondta el a Miskolc Televíziónak Sebestyén László országgyűlési képviselő.

A rendezvény fővédnöke Kriza Ákos polgármester volt, aki kiemelte: a disznótoros mulatság egyik legfőbb célja, hogy megőrizzék és fenntartsák a magyar ételek hagyományát, ugyanakkor egy kiváló közösségformáló rendezvény is. - Minden olyan esemény amely a közösséget formálja, nagyon fontos a város számára - hangoztatta Miskolc polgármestere. - Ez a disznótoros mulatság már hagyománynak számít, láthatjuk, most is rengetegen eljöttek, s mindenki jól érzi magát. Ezeket a rendezvényeket erősíteni kell, szerintem nagyon hosszú ideig lesz még disznótoros mulatság Diósgyőrben - tette hozzá Miskolc polgármestere.

 

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031