Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Csaknem ezer ajándékcsomag gyűlt összenews/438_0_t.jpgJusson mindenkinek ajándék címmel Miskolc polgármesteri hivatala idén is folytatta ajándékozási akcióját, és összefogásra kérte a miskolciakat azokért, akiknek segítség nélkül nem jutna ajándék a fa alá. Közel ezer ajándékcsomag gyűlt össze az akció során, a Miskolci Családsegítő Központ képviselője péntek este vette át az ajándékokat Kriza Ákos polgármestertől, majd az Egressy-Erkel Ifjúsági Kórus előadásával folytatódott a Szalon-Czukor jótékonysági koncertsorozat.

A Jusson mindenkinek ajándék címet viselő akcióban a Szent István téren felállított Mézeskalács Ajándékházban gyűjtötték az ajándékokat, december 3-tól csaknem ezer ajándékcsomag gyűlt össze. A csomagokat három szervezet kapta: a Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete, a Nagycsaládosok Szivárvány Egyesülete és a Miskolci Családsegítő Központ.

– Megdöbbentő volt látni, hogy mennyi adomány gyűlt össze az elmúlt napokban, közel ezer ajándékcsomagot hoztak a miskolciak – mondta el Kriza Ákospolgármester. – Nagy öröm, hogy Miskolcon ilyen nagy az adományozási kedv, mely a szociálisan rászorulók számának növekedésével még inkább emelkedik.

Miskolc polgármestere megköszönte a segítő szervezetek munkáját, majd hozzátette, a városháza nagy örömmel társult a gyűjtéshez. Miután áldott, békés karácsonyt kívánt mindenkinek, Kriza Ákos egy ajándékcsomag átadásával jelképesen átnyújtotta az adományt Földessy Juditnak, a Miskolci Családsegítő Központ igazgatójának.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>


Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031