Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Ünnepi műsorral köszöntötték a hivatal dolgozóitnews/435_0_t.jpgA polgármesteri hivatal munkatársait köszöntötte pénteken karácsony alkalmából Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, és Csiszár Miklós jegyző a Művészetek Házában. A köszöntőket követően az adventi hangulatról a Regős Zsolt karnagy vezette Fráter Kórus karácsonyi Gospel koncertje gondoskodott.

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere szintén köszönetet mondott a polgármesteri hivatal minden dolgozójának – külön kiemelve azt a 82 munkatársat, akik január 1-jétől a járási hivatalban folytatják munkájukat. – Nem volt könnyű év, de a közszolgálat nem is arról szól – az előttünk álló feladatot pedig elvégeztük, ez viszont az önök áldozatos munkája nélkül nem sikerülhetett volna. Elfáradtunk. De bármennyire is fáradtak vagyunk így év végére, tudhatjuk hogy munkánk nem volt hiábavaló, és a mi, az Önök munkájának gyümölcsét minden miskolci érezheti – mondta Kriza Ákos.

Az év eredményei között említette a polgármester egyebek mellett a közbiztonság javulását, a 112 segélyvonal egyik központjának létesítését Miskolcon, a Zöld Nyíl pályaépítését, a közlekedésfejlesztésre elnyert milliárdokat, azt, hogy Miskolc a Start munkaprogramban – egyedüli nagyvárosként – sok-sok embert vezethet vissza a munka világába, illetve azt is, hogy a város adósságállományának körülbelül felét átvállalja az állam.

– Örömhír így év végére az is, hogy Miskolc több mint hárommilliárd forintos aktuális szállítói tartozásának rendezését mintegy kétmilliárd forinttal támogatja az állam, ez a pénz már megérkezett az önkormányzathoz – hangsúlyozta a polgármester. Mint mondta, a jövő év sok változással, ezáltal sok-sok munkával jár majd az önkormányzat dolgozóinak, de biztos benne, hogy szakértelmüknek köszönhetően a következő év is sikeres lesz.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031