Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Polgármesteri bejárás Bükkszentlászlónnews/415_0_t.jpgBejáráson tekintette meg a bükkszentlászlói patakmeder állapotát Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, és Bartha György, a térség önkormányzati képviselője. Az esemény célja az volt, hogy még a tavaszi hóolvadás előtt hiteles képet kapjanak a támfalak állapotáról, felmérjék és javíthassák a legrosszabb állapotban lévő szakaszokat.

A bejáráson Kriza Ákos és Bartha György megtekintette a településen átfolyó patak medrének állapotát, megoldási javaslatokat hallgattak meg a helyiektől is. A látogatás célja a prevenció volt, hogy a város első embere is képet kapjon a támfalak, a patakmeder állapotáról.

Bartha György önkormányzati képviselő emlékeztetett, a novemberi közgyűlésen többedszer mondta el a bükkszentlászlóiak problémáját a grémium előtt, de ezúttal meg is hívta Kriza Ákos polgármestert a városrészbe, hogy együtt tekintsék meg a patakmeder állapotát, és találjanak megoldást a Bükkszentlászlón élők problémájára. – Nagyon örültem neki, hogy a polgármester elfogadta a meghívásomat, annak pedig még inkább, hogy minden problémás területet megtekinthettünk együtt. Az látható, hogy az önkormányzatnak a teljes patakmeder felújításhoz nem elegendő a forrása, viszont ígéretet kaptunk több probléma megoldására is, így az itt élők talán nyugodtabbak lehetnek a téli időszakban is – mondta Bartha György.

[415_1.jpg] bukkszentlaszlo_kriza_akos_bartha_gyorgy_121204_ja_10.jpg

– Minden itt élő számára ismert tény, hogy Miskolcon völgyfekvése miatt nagyobb esőzések követően problémákat okozhat a levonuló víz. A mai látogatás célja az volt, hogy még a kemény téli idő beállta előtt átnézzék és felmérjék a Bükkszentlászlón átfolyó patak támfalait, a 2010-es árvíz során megrongált, és azóta helyreállított szakaszait, illetve a rossz állapotban lévő és javításra szoruló szakaszokat is – mondta Kriza Ákos.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031