Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Újabb fejlesztések a láthatáronA hatékony és sikeres együttműködés érdekében egyeztettek csütörtökön a város vezetésével a Miskolcra betelepült, itt működő nagyvállalatok vezetői, képviselői.

Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) által kezdeményezett, Miskolc vezetése és a Miskolc Holding Zrt. által szervezett találkozó kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy a városban működő, a foglalkoztatásban aktívan részt vevő nagyvállalatok vezetői tapasztalatot cseréljenek, elképzeléseiket és javaslataikat megosszák egymással, valamint új üzleti lehetőségekről is tárgyaljanak.

Az eseményen 17 nagyvállalat vezetője volt jelen, többek között Diego Massida, a Vodafone Hungary vezérigazgatója, Uwe Mang, a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. cégvezetője, Gerhard Lederer, a Gustav Wolf Miskolci Drótgyár Kft. gyárvezetője. Képviseltette magát az Áti Depó, a Bay Zoltán Intézet, az Evosoft Hungary, a FUX Zrt., a nemrégiben új üzemet nyitott Mirelite Mirsa, illetve a Halbo MCE Zrt., a Miskolci Likőrgyár, a TS Hungaria Kft., az Észak- magyarországi Informatikai Klaszter és a(z) United Call Centers Kft. is.

– A városvezetés számára kiemelt jelentőségű az itt működő vállalkozások visszajelzése – hangsúlyozta az eseményen Kriza Ákos polgármester. – Miskolcon jelenleg is vannak olyan vállalatok, akik újabb fejlesztéseken, bővítéseken gondolkoznak, melyet a város – lehetőségeihez mérten – támogat.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031