Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Miskolc polgármesterének közleményeKedves Miskolciak!
Városunkat és legnagyobb lakótelepünket, az Avast egyesek politikai játszótérnek nézték tegnap. Hiába tiltakoztak ez ellen az ott élők: süket fülekre találtak. Az Avast eszközként használták saját politikai céljaikhoz. Tették ezt annak ellenére, hogy a miskolciak elmondták: a közbiztonság sokat javult az utóbbi időben, és hogy az Avas nem olyan rossz hely, mint amilyen a híre.

Ezt tették tönkre azok, akik csupán politikai haszonszerzésre használták és használják fel városunkat. Miskolcon mindenki nyugalomra vágyik! Azt szeretnénk, ha városunkról, lakóhelyünkről nem ilyen hírek látnának napvilágot. Fájó szívvel figyeltem a tegnapi nap történéseit, és arra gondoltam, hogy felelőtlen, magukat politikusoknak nevező emberek pár óra alatt tették tönkre mindazt, amit két év alatt a miskolciakkal közösen felépítettünk.

Ígérem: azon leszünk, hogy ezt a politikai haszonlesők által kialakított negatív képet újra visszafordítsuk. A nyugalmat akaró miskolciak nevében felelős magatartást kértem mindenkitől. Köszönöm, hogy így tettek! Köszönöm a rendőrségnek, a hatóságoknak is, hogy szakszerűen biztosították a rendet. Még egyszer köszönöm a miskolciaknak azt a felelős magatartást, amit tegnap tanúsítottak, hiszen nekik is köszönhető, hogy nem történt atrocitás.

A problémákat ezután is közösen fogjuk megoldani, és a miskolciakkal együtt folytatjuk a megkezdett munkát, az élhető és biztonságos város megteremtéséért.

Tisztelettel : Dr. Kriza Ákos polgármester

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031