Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Miskolc megújul - bemutatták a város új arculatátnews/355_0_t.jpgPrezentációval egybekötött sajtótájékoztatón mutatták be Miskolc új arculatát, logóját kedd délután a városháza megújult Dísztermében. A tájékoztatón elhangzott, az új megjelenés kidolgozására olyan ügynökségeket kértek fel, akik hasonló területen már bizonyítottak, tapasztalatot szereztek, akik több esetben letették az asztalra egy cég, egy intézmény, vagy város, márka arculatát.

A kreatív anyagokat egy zsűri bírálta, melynek minden tagja online módon kapta meg a kreatív anyagokat úgy, hogy a készítő ügynökségekre nem volt utalás, így egyik ügynökség sem volt beazonosítható. A zsűri tagjai egyenként értékelték a beérkezett anyagokat és tettek javaslatot a pályamunkák sorrendjére. Ezeket Réz András, a zsűri elnöke összesítette. A hét tagú zsűriből öten a Kreatív Műhely anyagát tartották a legjobbnak, az általuk tervezett arculatot mutatták be a sajtótájékoztatón.Ezt követően Réz András, illetve a zsűri tagjai Uwe Mang, a miskolci Robert Bosch gazdasági igazgatója, Bárdos István turisztikai menedzser, Homonna György festőművész mondta el, hogy milyen egy jó logó, illetve milyen vezérlőelvek mentén dolgoztak munkájuk során, miért arra nyertes logóra esett választásuk. Végül a logó készítésének menetét ismertette Végh Endre a Kreatív Műhely igazgatója.

Folytatás a miskolc.hu oldalon >>>

Miskolc film a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031