Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Az új tanévet köszöntötték a Csanyikvölgybennews/335_0_t.jpgAz új tanévet köszöntötte kötetlen formában a Szemere közel 200 munkatársa péntek délután a Csanyikvölgyben, a Királyasztalnál. A rendezvényen Kriza Ákos polgármester, és Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is köszöntötte a kollektívát.

Szabó András, a Szemere Bertalan Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium új igazgatója a rendezvény elején köszöntötte Kriza Ákost, Bihall Tamást és a tantestületet, mint mondta, hagyományteremtő céllal rendezik meg idén a „tanévnyitó partyt”, és szeretnék a jövőben is hasonló módon köszönteni, még az évnyitó előtt, a tanévet.

Bihall Tamás a szakképzés megújításáról beszélt, mint mondta, a szakképzés jelentős fordulat előtt áll, melytől azt remélik, hogy sokkal jobb szakmai felkészültségű szakmunkásokat képeznek már ettől a tanévtől a szakközépiskolákban és szakiskolákban. – Az átalakítás egy folyamat, már korábban elindult, és már most látszanak pozitív hatásai, adataink szerint egyre kevesebb a pályaelhagyó, egyre többen büszkék arra, hogy ők szakmunkások – mondta Bihall Tamás.

Kriza Ákos polgármester köszöntőjében a szakképzés fontosságát hangsúlyozta. Mint mondta, a szakképzés rendszere nagy jövő előtt áll, és ennek átalakítása olyan lehetőségeket kínál, amelyek városunk és a következő generáció szempontjából is rendkívül fontosak. – Annak külön örülök, hogy mosolyogni látom önöket, ez azt jelenti, hogy optimistán várják a következő tanévet. Bízok benne, hogy a most induló változások révén év végén is mosolyogni látom majd önöket, az ugyanis azt jelentheti, hogy az átalakítások pozitívumai már egy éven belül láthatóvá, érezhetővé válnak – tette hozzá Kriza Ákos.

Forrás: minap.hu

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031