Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Kik támadják Magyarországot, és miért? - Könyvbemutatónews/322_0_t.jpgKriza Ákos polgármester aktív közreműködésével mutatták be a polgármesteri hivatalban, kedden kora este Tóth Gy. László, Zárug Farkas Péter politológusok és Lentner Csaba közgazdász: Kik támadják Magyarországot és miért? című könyvét.

A városháza bővítése, felújítása miatt a képviselő-testületnek ideiglenes otthonként szolgáló teremben a kezdés előtt számos politikus, illetve vállalatvezető és érdeklődő gyülekezett, ami nem csoda, hiszen a bemutatandó kötet fontos témát részletez: a második Orbán-kormánnyal szemben megnyilvánuló nemzetközi reakciókat.  Kriza Ákos, mint házigazda bemutatta a szerzőket, majd áttért a műre.

– Pontosan egy hónappal ezelőtt kaptam ezt a könyvet Pétertől és nagyon örülök, hogy most, sajtótájékoztató keretében tudjuk bemutatni. Elmondhatják miért is támadják Magyarországot – vezette fel a témát a polgármester, aki emlékeztetett arra, hogy a rendszerváltáskor „a török már bent volt a falak közt” – utalt az egykori privatizátorokra. A 2010-es kormányváltást követően, a szavaival élve „a kormány elkapta a farkát és elkezdte visszahúzni”, az utolsó falat a devizahitelesek lettek volna.

A szót Tóth Gy. László a kötet kiötlője vette át, aki előadás keretében ismertette a könyvben is papírra vetett elméletét, amely állítása szerint dokumentumokon alapszik, és minden állításuk levezethető. A kötetnek, elmondása szerint, óriási sikere van, a baloldal viszont úgy tesz, mintha nem létezne. Indulásként leszögezte, hogy elindult a harc a világ újra felosztásáért, a birodalmak harca, amelyben az USA csak egy, ezért hibás mindig az USA-hoz igazodni, akárcsak Brüsszel mindenhatóságában hinni.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031