Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Dr. Kriza Ákos: Miskolc támogatja a Factory Aréna küldetésétnews/317_0_t.jpgA Factory Arénába látogatott szerda délelőtt Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, ahol ötvenezer forint értékű Decathlon vásárlási utalványt adott át ott sportoló fiataloknak.

A látogatáson Egri Zsuzsanna, a Factory Aréna vezetője kalauzolta végig a komplexum helyiségein Kriza Ákos polgármestert és Gazdusné Pankucsi Katalint, a térség önkormányzati képviselőjét. Előbb az irodákat tekintették meg, ahol az üzemeltetésért felelős munkatársak, illetve 6 civil szervezet dolgozik együttműködve, de mint Egri Zsuzsanna elmondta, a Factoryban az önkéntességnek is nagy szerep jut, 2 külföldi és 40 helyi fiatal dolgozik náluk. Hozzátette, az arénának jelenleg évente 25 ezernél is több látogatója van, körülbelül 450 rendszeresen visszajáró sportolójuk – mászók, bmx-esek, görkorcsolyások, gördeszkások – van.

A komplexum megtekintését követően Kriza Ákos a jelenleg is a Factoryban zajló BMX táborban edző fiataloknak adott át egy ötvenezer forint értékű Decathlon vásárlási utalványt.

– Az egészség a legfontosabb, ezért elsősorban azt kívánom, hogy használják egészséggel ezt az utalványt. Bízom abban is, hogy ezzel kicsit hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy több lehetőségük legyen – mondta a fiataloknak Kriza Ákos.


A polgármester szólt arról is, hogy a vasgyár Miskolc számára mindig nagy értéket képviselt, ám sajnos az elmúlt egy-két évtizedben méltánytalanul elhanyagolt területté vált.
– Nagy öröm az számomra, hogy itt körülbelül nyolc éve felkaroltak egy részt a gyár területéből, felújították, újítják. Öröm számomra, hogy gyerekek játszanak, sportolnak itt nap, mint nap, hasznosan töltik el itt az idejüket. Az a civil kezdeményezés, ami itt évek óta értéket teremt, mindenképpen támogatandó, és a város erejéhez mérten támogatni is fogja azt – hangsúlyozta Kriza Ákos.

A teljes cikk a www.minap.hu oldalon olvasható >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031