Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
„Szeptemberfeszt” Miskolconnews/316_0_t.jpgAz ország legnagyobb sörfesztiválját rendezik meg szeptember 6–9. között a miskolci Népkertben hatalmas sörsátorral és három színpaddal.

Az ötlet Hajdú Péter műsorvezető-produceré és barátaié, akik közül az egyik miskolci, így választották ki a helyszínt. Az ötletet a város örömmel fogadta, és a rendezvény egyik fő támogatója lett.

Minőségi sörök egy minőségi fesztiválon – így lehetne röviden összegezni, mi várja majd szeptember elején, a Népkertben a szórakozni vágyókat, mondta érdeklődésünkre Dobos Tímea, a városháza szóvivője. A részletekről egyelőre annyit árulnak el, ami egy országos csatorna ma reggeli műsorában is elhangzott. Ahol leszögezték: a sörök és a fesztiválok is otthon vannak Miskolcon, sőt, a kettő együtt sem ismeretlen, ám ilyen, mint most szeptemberben, még nem volt sem itt, sem máshol a müncheni Octoberfesten kívül.

Miskolcnak számos, nemzetközileg is ismert fesztiválja van, ilyen például az Operafesztivál vagy a CineFest – mondta Kriza Ákos polgármester. – Miskolc természeti és épített környezete kiváló helyszíne ezeknek a rendezvényeknek, a miskolciak pedig szeretik a fesztiválokat, jó közönségük, úgy gondolom, így lesz ez a Sörfesztivállal is.

Különösen, hogy Miskolcon, illetve a megyében készül a hazai kézműves sörök negyede, a városban működik Kelet-Európa legnagyobb kézműves gyártója, és ne feledkezzünk el az ugyancsak jelentős sörgyárról sem, tette hozzá a polgármester.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Dr. Kriza Ákos polgármester a Mokkában >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031