Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Idén az Avast tisztította a „Tavaszi szél”news/264_0_t.jpgMintegy két tonna hulladékot sikerült összegyűjteni péntek délelőtt a Kisavas területéről, ahová az idei „Tavaszi-Szél” szemétszedési akciót hirdette meg a polgármesteri hivatal és a Miskolc Holding.

Reggel mintegy kétszázan gyülekeztek a Szent István téren – városi, hivatali vezetők, civilek, diákok, holdingos tagvállalatok vezetői, alkalmazottai.

A helyszínen volt Dr. Kriza Ákos polgármester is, aki elmondta: sajnos, mindannyian tudjuk hogy a költségvetési források igen behatároltak, ezért még inkább felértékelődik az egyéni felelősségvállalás, amelynek jelentőségét az ilyen akciók szervezésével is hangsúlyozni kívánják. – Jó példával szeretnénk elöl járni – mind az önkormányzat, mind a Miskolc Holding részéről – a városunk tisztasága, rendezettsége iránt érzett felelősségben.

Reméljük, hogy a példa ragadós lesz, és egyre többen lesznek majd olyanok, akik ezután jobban odafigyelnek lakóhelyük, közvetlen lakókörnyezetük tisztaságára is – emelte ki Kriza Ákos, elmondva, hogy a tavalyi akció is eredményes volt, egyre többen csatlakoznak a takarítási akciókhoz.

- Úgy gondoljuk azonban, hogy ez még mindig kevés. Ahhoz hogy valóban az egész várost kitakarítsuk, sokkal többen kellene, hogy csatlakozzanak, ezúton is kérem a miskolciakat, minél nagyobb számban tegyék meg ezt – hangoztatta Miskolc polgármestere. Mint fogalmazott, a takarítási akciókat azért szervezik a város különböző területein, hogy mindig más helyszíneken mutassanak példát, tudatosítsák a város iránt érzett felelősséget - hogy mindig újabb és újabb csoportokat tudjanak bevonni a kezdeményezésbe.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031