Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Szoros eredménnyel zárult Martin-kertvárosban és Szirmán, Miskolc 2. számú önkormányzati választókörzetében az időközi választásnews/247_0_t.jpgA Kossuth utcai Fidesz-irodán várta képviselőtársaival, szimpatizánsokkal együtt a választás végeredményét Kriza Ákos polgármester is.

– A mai napon a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje győzött a 2-es számú választókerületben. Gratulálunk Takács Gábornak, aki már a jövő héten elkezdi velünk a közös munkát – nyilatkozta a minap.hu-nak. – Van mit tennünk, ezt a szoros végeredmény is mutatja. Ez azt jelenti számunkra, hogy még jobban oda kell figyelnünk a városlakókra és még szorosabban kell együttműködnünk a jövőben.

Csöbör Katalin, a térség országgyűlési képviselője kitörő örömmel fogadta az eredményeket. A politikus gratulált a választókerület újonnan megválasztott önkormányzati képviselőjének, Takács Gábornak, valamint a kampánystábnak, a képviselő családjának. Külön köszönetet mondott azoknak a szavazóknak, akik Takács Gáborra voksoltak. Mind mondta: szorosan együtt kíván dolgozni a jövőben az új képviselővel, akit fiatalos, lendületes emberként ismert meg.

– Örülök a sikernek, bár az is igaz, hogy nem számítottam ilyen szoros végeredményre – nyilatkozta Takács Gábor, a frissen megválasztott önkormányzati képviselő. – Úgy gondolom, hogy ezzel foglalkozni kell, le kell vonni a következtetéseket, de elsősorban az engem támogató pártoknak kell ezt megtenni. A kampány lezárult, nekem mint képviselőnek a jövőbe kell tekintenem, és a kampányban ígérteket meg kell valósítanom.

Folytatás a minap.hu oldalán >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031