Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Útépítés 1400 négyzetméterennews/243_0_t.jpgöbb mint húszmillió forintból újul meg Szirmán tíz, Martin-kertvárosban pedig húsz utca ezekben a hetekben. Kriza Ákos polgármester, és Takács Gábor, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltje helyszíni bejáráson tekintette meg a munkálatok állását a Fövényszer és a Visó utcákban.

Régóta visszatérő gondot jelent a szirmai, martin-kertvárosi városrészekben az utak, járdák állapota, a vízelvezetés megoldatlansága. Érthető örömmel fogadták hát a helyi lakosok, hogy az elmúlt hetekben aszfaltozási, járdaépítési, kátyúzási munkák kezdődtek a körzetben.

A Fövényszer út összesen 700 négyzetméter felületen kap új járdát, a Visó utcában pedig 680 négyzetméteren aszfaltoztak. 

Kriza Ákos egyebek mellet elmondta: nagy örömére szolgál, hogy elindult a városban az idei útrehabilitációs program. Mint a polgármester fogalmazott, mindig arra kéri a politikusokat, helyi képviselőket, hogy fűzzék szorosabbra a városvezetés és a lakosság kapcsolatát, jelezzék azokat az igényeket, elvárásokat, amelyek a miskolciak részéről megfogalmazódnak. – A korábbi képviselő sajnálatos halála miatt nem tudtak folytatódni a körzetben a korábban elkezdett illetve tervbe vett rekonstrukciós munkák. Takács Gábor Fidesz-KDNP képviselőjelöltet kértem meg, hogy tolmácsolja a lakossági igényeket, s úgy ítéltük meg, jelenleg az utak, járdák rendbetétele iránt mutatkozik a legnagyobb igény – mondta el Kriza Ákos, kiemelve, hogy Takács Gábor jelöltként is komoly munkát, aktivitást fejtett ki a városrész problémáinak felmérése, megoldása érdekében. Nincs kétsége, hogy megválasztása esetén, közös erővel, fokozatosan meg tudják oldani a körzet gondjait, végre tudják hajtani azokat a fejlesztéseket, beruházásokat, amelyek szükségesek a helyi lakosság komfortérzetéhez.
Takács Gábor a bejárás során minél több járókelővel igyekezett szót váltani, megkérdezte véleményüket, vázolta programját, elképzeléseit. Mint portálunknak elmondta, gyermekkorától itt él, maga is tisztában van a körzet problémáival, az elvégzendő feladatokkal. – Az utóbbi évtizedekben komoly mozgás indult be a körzetben, megnőtt a forgalom, a lakosság száma. Az infrastruktúra fejlesztése, az utak rehabilitációja azonban nem követte ezt, ezért most a visszajelzések alapján is azt tartottam a legfontosabbnak, hogy azokon a területeken, ahol erre a legnagyobb szükség van, új burkolatot kapjanak az utak, járdák, elvégezzék a kátyúzási munkákat – nyilatkozta a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje, köszönetet mondva Kriza Ákos polgármesternek, hogy közbenjárására biztosítani tudta ehhez a szükséges forrásokat.
Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031