Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
MiskolcPont: helyi termékek, bővülő kedvezményeknews/233_0_t.jpgA MiskolcPont kedvezménykártya eddigi eredményeivel kapcsolatosban tartott sajtótájékoztatót szerdán Kriza Ákos polgármester és Czinkné Sztán Anikó, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője. A rendezvényen részt vettek a rendszerhez csatlakozott vállalatok képviselői, valamint köszöntötték Flaskó Valériát is, az első kártyaigénylőt.

Sikeres Miskolc város új kedvezménykártya-rendszere, ezt a sikerességet jelzi az igényelt kártyák nagy száma mellett az is, hogy több cég, nagyvállalat, termékforgalmazó is csatlakozott a rendszerhez. Ugyanakkor, az önkormányzati irányítás mellett, a város polgáraiért létrehozott és működtetett kedvezménykártya a közösségi sikerről is szól.

Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere a MISKOLCPONT mai tájékoztatóján elmondta: a közösség összefogása az, ami kiemeli Miskolcot, kiemeli ezt a térséget és elindítja a fejlődést. Ennek  része a miskolciak mindennapjainak segítése. Ezt a célt  szolgálja a  MISKOLCPONT kedvezménykártya is, hiszen ezzel is a város lakosait, az itt élőket támogatjuk.

- Bíztunk a miskolciakban, bíztunk a kártya sikerében, ami nem is maradt el. Ezzel ismét a Miskolciakért léptünk egyet előre.  Kriza Ákos kiemelte azt is: a mostani kártyarendszer az önkormányzat által irányítható és ellenőrizhető, vagyis a város, és így minden  miskolci  polgár érdekeit szolgálja. A MISKOLCPONT sikere a város sikere és egyben  összetartozásunk jelképe – mondta Miskolc polgármestere.

Czinkné Sztán Anikó, a miskolci önkormányzat turisztikai cégének ügyvezetője, a kártya üzemeltetője számokkal kezdte. E szerint 2012. március 1-jétől, vagyis a kártya igénylésének első napjától már több mint 14 ezren igényelték a MISKOLCPONT Kártyát.

– Egy olyan komplex kedvezményrendszer jött lére, amely 18 már működő magyarországi nagyváros kártyarendszerét áttanulmányozva kijelenthető: egyedülálló – mondta Sztán Anikó.

Időközben olyan nagyvállalatok, helyi cégek is a kedvezményrendszer „részeseivé” váltak a mai naptól, mint a Sajó-Hús Kft, a MINNA Tejipari Zrt, a Tanoda Kft, az Unio Coop Zrt és a Borsodi Sörgyár Kft.

A cégek termékeiken keresztül egyrészt reklámozzák a MISKOLCPONT kedvezménykártyát, hiszen a régi, megszokott termékek csomagolásán fel lesz tüntetve a MISKOLCPONT, ami azt is jelzi, ezek helyi termékek, megvásárlásukkal a helyi gazdáságot és munkahelyek megőrzését támogatjuk. Másrészt játékos keretek között adnak majd kedvezményeket, de van, aki a termékek forgalmazásánál nyújt majd kedvezményt.

A Borsodi Sörgyár Kft.  elkötelezettségét is mutatja, hogy a MISKOLCPONT kedvezményrendszer megvalósításának támogatása mellett több, mint 500 miskolci nagycsaládos belépési költségét is átvállalta. – A kedvezmények, a helyi lehetőségek kihasználása igen fontos minden család számára, ezért szeretnénk a nagycsaládosoknak segíteni  - nyilatkozta dr. Sükösd Zsuzsa, a Borsodi Sörgyár Kft. jogi és vállalati kapcsolatok igazgatója a mai eseményen.

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031