Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Miskolc is megpályázza a Föld órája fővárosa címetnews/222_0_t.jpgDr. Kriza Ákos polgármester most arra kéri a lakosságot, hogy hívjuk fel együtt a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire és csatlakozzunk minél többen a Föld órája mozgalomhoz. A város vezetése arra buzdítja a miskolciakat, hogy minél többen regisztráljanak a www.foldoraja.hu internetes oldalon március 31-én 20.30-ig, hogy a miénk lehessen az elismerő cím.

Nyerje meg Miskolc a WWF Magyarország elismerését!

A miskolciak már jól ismerik a jövő közvilágítását, hiszen tavaly év vége óta a Palóczy úton és Szemere kertben Magyarország első távfelügyeleti rendszerrel egybekötött intelligens és energiatakarékos LED-es közvilágítása ég.

Dr. Kriza Ákos polgármester most arra kéri a lakosságot, hogy hívjuk fel együtt a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire és csatlakozzunk minél többen a Föld órája mozgalomhoz. A város vezetése arra buzdítja a miskolciakat, hogy minél többen regisztráljanak a www.foldoraja.hu internetes oldalon március 31-én 20.30-ig, hogy a miénk lehessen az elismerő cím.

A Miskolci Polgármesteri Hivatal a város díszvilágításának lekapcsolásával csatlakozik az akcióhoz. Így március 31-én este fél 9-től egy órára az Avasi Kilátó, a Városháza, az Avasi templom, a Diósgyőri vár és a többi közintézményünk díszkivilágítását  kapcsoljuk le.

Nyerjük meg közösen az elismerő címet!

Háttér:

Az akciót WWF Magyarország hirdette meg. A címet az a település nyeri el, amelynek lakói a legnagyobb számban csatlakoznak a Föld órája mozgalomhoz, és március 31-én egy órára lekapcsolják otthonaikban az áramot a klímaváltozás elleni küzdelem jeleként. A WWF Magyarország elismerését a nyertes település egy éven át birtokolja, és kiteheti a település határát jelző táblákra a jól ismert WWF panda logót, amely jelzi az ott élők környezetvédelmi elkötelezettségét.

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031