Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Híreink
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
„Igenis döntsön a nép, döntsenek a miskolciak!”A Fidesz-KDNP kiáll Kriza Ákos polgármester mellett a miskolci nyomortelepekfelszámolását támogató aláírásgyűjtésben – tájékoztatta a Centrum előtt, az aláírásgyűjtés helyszínén a sajtó képviselőit Kiss János, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

Mint arról már több alkalommal beszámoltunk, a városi közgyűlés májusi ülésén arról döntött, hogy felgyorsítja a miskolci nyomortelepek felszámolását. Kiss János pénteken, a Centrum előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta, a döntés óta tart egy, az egész várost lejárató sajtóhadjárat, nyilatkozatdömping.

– Mint köztudott, ezt az eltökélt szándékot ,,nem" szavazatával elutasította a Jobbik és a Demokratikus Koalíció, míg az MSZP képviselői tartózkodó szavazatukkal valójában, szintén a gettó-felszámolási program ellen tették le voksaikat. Egyes balliberális miskolci képviselők már a májusi közgyűlésen elkezdték a Számozott utcák és a többi érintett városrész lakóinak hergelését. Ennek eredményeként ma arról szólnak a hírek, hogy időközben megalakult az úgynevezett ,,Kitelepítés Elleni Bizottság". Sőt, ahogy hallani lehet, a Városházt éren akarnak tüntetni egyesek a közeli napokban. Miskolcon természetesen nem lesz semmiféle kitelepítés. A Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőiként csatlakozunk Kriza Ákos polgármester kezdeményezéséhez és  közösen fordulunk támogatásért a józan miskolci többséghez, a józan miskolci polgárokhoz. Lássunk tisztán: a miskolci nyomortelepek felszámolását támogatják-e a miskolciak, vagy sem? – mondta a frakcióvezető.

Folytatás a minap.hu oldalon >>>

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031